Studio Sofie

Studio Sofie

Studio Sofie

I december strax innan jul besökte jag Studio Sofie för att göra en liten uppfräschning i ansiktet. Jag har i princip gjort alla mina skönhetsbehandlingar hos Studio Sofie och blir alltid lika nöjd med resultaten. Det var först gången som jag besökte deras nya lokaler och jag blev så inspirerad, se hur fint det är! Så fort man satte foten innanför dörren fick man ett sånt lugn inombords. Jag tycker verkligen att de har lyckats med inredningen.

Efter att jag började gå hos Studio Sofie har jag succesivt börjat att tänka mer och mer på min inre hälsa. Sofie har flera gånger berättat hur hon jobbar med sin inre hälsa och jag har verkligen inspirerats av hennes yogaresor som hon gjort emellanåt. Själv kommer jag oftast dit med andan i halsen för jag trycker oftast in mina besök mellan jobb-måsten och känner att jag knappt hinner med att ta hand om mig själv. Jag hör ju själv att det inte är särskilt hälsosamt. Hur som helst har Sofie fått mig att tänka i samma banor, nu är fokus på att jobba med den inre hälsan och i måndags var jag på mitt första yogapass med fokus på avslappning och rörlighetsövningar. Det komme rjag definitivt att fortsätta med.

Det senaste året har jag inte gjort så många skönhetsbehandlingar men nu vill jag gärna kicka igång en IPL-kur. Jag gjorde ett par behandlingar av FOTONA SmoothEye förra året och det blev verkligen skillnad. Jag har inte alls samma överhäng på ögonlocken som jag tidigare har besvärats av. Lite synd att jag inte gick klart hela kuren men livet kom emellan, trots det är jag supernöjd med resultatet jag fick. Vi får se vad det blir denna gången.

Studio Sofie

Jag försökte hitta en bild utan glasögon som är tagen rakt framifrån för att visa vilken skillnad det blivit med mina hängande ögonlock. Detta var den bästa jag kunde hitta som är relativt nytagen. Vet inte om ni minns hur det såg ut innan men nu är det inget jag besväras av på samma sätt. Jag gick till och med i tankarna om att operera ögonlocken då jag upplevde det så besvärande…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.