Vit choklad- och saffransmousse

Vit choklad- och saffransmousse

Vit choklad- och saffransmousse

Alltså den här efterrätten är utan tvekan den absolut godaste ni kan bjuda på till jul! Jag tycker ju inte Ris á la Malta (HUR kan man äta detta??) så vi får alltid göra något med saffran till mig. Denna efterrätten bjöd vi på när vi firade jul med mamma- och Jocke på Annandagen, på självaste julafton åt jag saffrans-kladdkaka som också är en favorit.

Det var faktiskt jag och Calle som slog våra kloka huvuden samman och gjorde om denna (klick) efterrätten till att bli lite mer julig. Det är en mousse med vit choklad som bas, vi bytte helt enkelt ut citronerna mot ett halvt gram saffran samt digestivekexen mot krossade pepparkakor. Nu glömde vi lägga på hallonen på toppen, det hade ju bidragit till en lite festligare syn även om jag tyckte att den var supergod utan.

Älskar glasen som jag fick i födelsedagspresent! De kommer grån Georg Jensen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.