Sveriges Nationaldag

Solhatt för barn

Sveriges Nationaldag

Vi har ännu en helg här hemma, det börjar bli lite långtråkigt! Idag känner jag mig äntligen frisk så det är helt klart värt det om vi nu kan slippa sjukstuga! Dagar som dessa är man evigt tacksam för sin trädgård, så underbart att bara kunna öppna dörren och gå ut. Framförallt när man har två livliga kids som bokstavligen hade klättrat på väggarna av att bara vara inomhus. Igår spenderade vi precis hela dagen i trädgården, barnen lekte och vi gjorde lite trädgårdssysslor varvat med att sitta i solstolarna.

Något som jag gav upp redan förra året är att få bort ogräset mellan plattorna. Det är liksom inte värt jobbet för det kommer upp lika snabbt igen! Den delen som vi har plattor på i trädgården hade jag velat gjuta istället, det hade blivit så snyggt och jösses så praktiskt. Tänk er, inget ogräs what so ever!! Ett annat mål är att investera i en Robotgräsklippare, allt som kan effektiviseras är välkommet i vårt hem. Får se om det blir i år eller nästa sommar.

Solhatt för barn Sveriges Nationaldag

Sveriges Nationaldag

Vi njöt av en läskande vattenmelon under trädet, små ögonblick som verkligen förgyller. Jag kan inte riktigt förstå att Elsa nu är så stor, hon blir mer och mer självständig. Precis allt som Storebror gör ska hon också göra så det känns som att hon kommer att vara lite tidigare på alla saker än vad Ludwig var. Sveriges Nationaldag

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.