The best day of my life…

IMG_5571

IMG_5602

IMG_5559

IMG_5613

IMG_5624Mer romantiskt än så här kan det knappast bli, det är svårt att förstå att vi i samma veva som CJ gick ner på knä för att fria hade tre elefanter drickandes ur vår privata pool utanför vår Luxury Villa. Lyckoruset som infann sig just där och då är svårslaget, den känslan kommer jag för alltid att bära med mig och tänk att jag har funnit en prins som precis som jag fullkomligt älskar äventyrsresor och att upptäcka nya platser här i världen.

Att CJ friade just där, när vi befann oss mitt ute i vildaste bushen, symboliserar verkligen det vi båda två brinner för! Att vara på resande fot!

IMG_5766Senare samma dag åkte vi ut på dagens andra safaritur och mitt ute i bushen parkerade vår Ranger jeep:en, dukade upp ett bord med lite tilltugg och dryck och vi firade vår förlovning med champagne! Ett minne för livet och ett minne som gör mig varm i hjärtat när jag tänker tillbaks på det!

IMG_5767IMG_5776CJ hade skaffat en tillfällig förlovningsring, dock några storlekar för stor så den får pryda mitt högra ringfinger tills dess att vi får våra riktiga ringar. Den här dagen hör utan tvekan till en av mina absolut lyckligaste dagar och CJ’s frieri slår nog de flesta frierier!

IMG_5808

IMG_5874

Vi avslutade dagen med att njuta av den här fina solnedgången för att sedan uppleva ännu ett ögonblick som fick hjärtat att slå snabbt och hårt, på bara några meters håll fick vi skåda två lejon som fick för sig att paras mitt framför ögonen på oss. Kan ni förstå?

IMG_5860

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.