Tjugondag Knut

Tjugondag Knut

En vecka till bredden fylld av jobb för min del, jag tror det summerade till 15 övertidstimmar och då kommer jag förmodligen att sitta en stund även ikväll. Vi stänger inte böckerna förrän den 20e just för att vi behöver mer tid mht årsbokslutet (vanligen stänger vi dag 10) men ändå räcker inte tiden till. Det ska bli så skönt när vi är klara och nu räknar jag verkligen ner dagarna.

I helgen har jag varit så trött, igår däckade jag i sängen vid 21:30 och jag kände att både kropp och knopp var fullkomligt slut. Just därför hade vi inte gjort några särskilda planer för helgen men det blev i vart fall en tur till Ikea. Vi lämnade in barnen på Småland som är Ikeas ”lekland/barnpassning” och det var verkligen en succé, samtidigt kunde vi i lugn och ro köpa det som stod på vår inköpslista. Jag blev positivt överraskad över Ikeas personal på Småland, de kändes genuint intresserade av barnen och det kändes verkligen tryggt att lämna dem där. Man fick skriva in dem i deras system sen fick de en numrerad låda där de skulle lägga ytterkläder och skor plus en larmad väst på sig med samma nummer som på lådan. Personalen hade inte sett röken av varken Elsa eller Ludwig för de hade genast begett sig mot bollhavet och där hade de lekt fram tills vi kom och hämtade dem en timme senare.

Idag har vi rensat och sorterat här hemma samt mött upp två kompisar från Förskolan på lekplatsen en stund. Vi har även städat ut det sista från julen och oj så skön känsla att få ordning på saker och ting. Det var främst olika förvaringslösningar som vi köpte på Ikea och hemmet känns som nytt nu när det är lite mer ordning och reda på bland annat barnens leksaker.

Jag har lite brist på bildmaterial eftersom det inte funnits varken tid eller ork till att plocka fram kameran men den här bilden tog jag strax efter att Elsa hade fyllt år. Det är så kul för Nalle Puh köpte jag på Disneyland när jag pluggade i USA (2004) och har sedan dess förvarat den varsamt fram tills nu när barnen börjat leka med den. Så fint ändå…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.