Vegetarisk korv – Dagens lunch

Vegetarisk korvVegetarisk korv

Jag försöker hela tiden att få in mer och mer vegetarisk kost på menyn. Dagens lunch blev till exempel vegetarisk chorizo med tillbehör. Lunchen fick dessutom förevigas på bild eftersom det var ett samarbete på Instagram som ni kan se mer av i mina stories. Alltså de här korvarna är så goda och jag hade utan tvekan kunnat utesluta vanlig korv mot dessa för all framtid. Konsistensen, smaken och mättnadskänslan är spot on!

Den här veckan har varit galet intensiv och jag förstår inte riktigt att veckorna går så snabbt. Redan onsdag! Våra ”onsdagsmiddagar” har för övrigt brunnit inne sedan maken började på sitt nya jobb. Vi brukade ju lyxa till middagen lite extra just på onsdagar och det var en trevlig tradition. Numer kastar jag ihop något snabbt med två gnälliga barn hängandes på varsitt ben. Sedan kastar jag i mig maten samtidigt som jag försöker få i Elsa lite mat. Hon är inte så duktig på att äta vår mat så oftast får jag fylla på med lite barnmat så att hon åtminstone äter något. Efter maten är det lek varvat med att bada badkar som står på schemat. När maken trillar in genom dörren är det i princip läggdags för barnen och när de har nattats är klockan för mycket för att orka ställa sig med middagen. Vi njuter i vart fall av ett glas rött och lite gottis fram mot kvällningen. Jag måste dock erkänna att jag saknar våra ”onsdagsmiddagar”.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.