Påskpynt – ett vårtecken

Påskpynt

Påskpynt – ett vårtecken

Jag känner mig nästan lite stolt över mig själv. För en gångs skull så är jag ute i god tid med påskpyntet här hemma. Lite fjädrar, franska tulpaner, påskliljor och påskägg till barnen är införskaffat. Jag har dessutom bytt ut alla kuddfodral i sofforna till ljusare kulörer. I skrivande stund kom jag även på att jag förra året köpte söta prydnadsägg från Illum att hänga i påskriset. Dessa måste jag ju leta fram!

Påskharen

Just nu pratas det väldigt mycket om Påskharen här hemma. Jag har berättat för Ludwig om att Påskharen ska komma hit för att gömma påskägg i trädgården. När jag sedan letade upp en film på Youtube på hur Påskharen ser ut så har han blivit helt besatt. Det första han vill göra när han kommer hem från Förskolan är att titta på Påskharen på Youtube. Haha! Sedan hoppar han omkring här hemma och gömmer påskägg som jag och Elsa får leta upp. Jag älskar verkligen hans fantasi och hans förmåga att leka rollspel.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.