Övervintring av citrusträd

Övervintring av citrusträd

Övervintring av citrusträd

Nu till den stora frågan, hur säkerställer man en bra övervintring av citrusträd? Jag tänker att våra får stå inne i uterummet, där får de ljuset och skyddas mot frosten. Men det är kanske inte tillräckligt? Behöver man skydda dem även med en duk? Hur mycket ska man vattna dem? Jag är lite smått kär i vårt större citrusträd så jag vill verkligen att det ska överleva vintern. Alla tips mottages varmt…

Tyvärr har det drabbats av sköldlöss så tips för att ta död på dessa behövs och snälla säg inte att jag ska spraya med såpalösning! Som jag gjorde detta på Dahliorna och det var ju omöjligt, nu har vi bara accepterat att Dahliorna får löss vilket dessvärre gör att jag inte vågar plocka in några vackra buketter. Desto mer vackra blommor i trädgården.

Övervintring av citrusträd

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.