Ullahills Magasin

IMG_9941

IMG_9945

IMG_9961

IMG_0015

Sådär, nu har jag hunnit med att gå igenom bilderna ifrån när vi fotade min nya kofta signerad Odd Molly! Det är ju ingen hemlighet att dessa klassiska koftor är en stor favorit i klädkammaren, koftorna är verkligen ett perfekt komplementet till en stilren garderob. Det är nästan lite farligt att ha en kollega vars Faster driver en butik där Odd Molly är ett av huvudfabrikaten och jag brukar skämta med henne om att det är helt och hållet hennes fel att jag numer är besatt av dessa plagg! Hur som helst kan jag verkligen tipsa er om Ullahills Magasin som ofta erbjuder 20% rabatt på just Odd Molly…

Nej, nu är det dags att dra igång jobbdatorn! Jag jobbar hemifrån idag eftersom vi har målaren på besök, han ska nämligen måla golvet i köket en sista gång samt fixa väggarna i hallen så jag är hemma och håller Miio sällskap så att han kan få jobba i fred.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.